søndag, mars 21, 2010

Det går nedover

Det går nedover med Frekkesen. Der hun tidligere kunne være ballets dronning flere dager i strekk, er hun nå klar for uføretrygd etter en helaften med ost og kjeks og vin. Mye vin, men likevel. Frekkesen frekker seg til med historier om de som ikke er til stede, og kommentarer i diskusjoner hun ikke har noe med - men i motsetning til tidligere har hun dårlig samvittighet dagen etter, og ringer rundt for å nyansere/ beklage/ oppklare. For hun tror fortsatt at hun er midtpunktet, og at de andre bruker mesteparten av sin energi til å analyse utsagnene spesielt, og hennes væremåte generelt. Ungdommen er bortkastet på de unge. Måtte de drikke nå mens de tåler det.

mandag, mars 08, 2010

Kvinnedagen

Jeg ville ikke vært mann selv om det automatisk følger med 20% lønnstilegg.

Huff så kjedelig å måtte ha testikler og penis som står når du vil den skal ligge og ligger når du vil den skal stå og hår på ryggen og kunne miste håret på hodet i det man blir skilt og skal på kjøttmarkedet for andre gang og forhåpentligvis sjekke opp en 20 år gammel veldreid legesekretær som snart slår i gjennom som skuespiller vel vitende om at hun ikke er på topp seksuelt før hun blir 35 og du selv er laaangt forbi middagshøyden uten at det hjelper på forventningspresset og ikke bare det kanskje hun til og med forventer at du skal gjøre halvparten av husarbeidet også sånn som dagens unge gjør.

Frøken frekkesen foretrekker å tilhøre det svake kjønn. Stakkars underbetalte overarbeidede Frekkesen. Gratulerer med dagen.

søndag, mars 07, 2010

Typisk Dvergbøy

"IKKJE ed åpp konfekten - det va ein gave te bursdagen min!!!" sa mannen min i går før han reiste til storbyen for å gå på råkkekonsert. Jeg spiste konfekten likavæl. "Typisk Dvergbøy" sa han da jeg innrømmet mine synder. Like etter tok han seg i det - "Typisk Dagobert, far din og deg".

Sterke gener kan ikke bekjempes. De forårsaker de tristeste hendelser.