torsdag, mars 15, 2007

Noen ting kan man visst ikke si høyt.

Som: Katter er ekle, de skraper deg opp på kinnet med den samme ruglete tunga som de nettopp har brukt til å sleike seg med i rævva.

Eller: At man liker Lerd Giv Balla, og syns det er helt greit at hun kommenterer Tyssens klesvaner dersom klesstilen kan sette organisasjonen i et dårlig lys. (Eller gi Tyssen en tilbakemelding om at andre reagerer på kjepphøy atferd, for den saks skyld. Det beste ville nok vært å høre andre klage på Tyssen uten å nevne det for henne. Det ville vært et eksempel på god norsk lederstil.)

Og: At man syns det er helt greit at Arianne Maulie forteller hvilke kjendiser som har forsøkt å dope og voldta henne på direktesendt radio, forutsatt at det er sant. (Ytringsfrihet? Nei - den er da ikke tiltenkt enkeltpersoner som hevder å ha opplevd noe ubehagelig, ytringsfriheten skal brukes til forsvar for nazister og rasister som rakker ned på grupperinger i samfunnet. )

Nei slikt må vi ikke mene. Og i alle fall ikke si høyt. Jattijattijattefaen.

2 Comments:

Anonymous Lindahl said...

Yttrandefrihet är ett ord folk använder för att slippa erkänna att de är inskränkta. Det låter bra eftersom det är subjektivt och inte behöver bevisas, eftersom man vid första bästa uppkomna åsikt ändå kan hitta andra anledningar till varför man just den här gången tyckte att personen inte hade rätt i sin åsikt. Därför håller jag med dig om att det slutar med att den faktiskt leder till att öka oseriösa organisationers intåg i samhället.

fre. mar. 16, 10:44:00 a.m. 2007  
Blogger Rållserau said...

Jeg har også blitt dopet ned, men jeg vet ikke hvem det var som gjorde det. Men når jeg tenker meg om var det sikkert Tyssen.

lør. mar. 17, 09:32:00 a.m. 2007  

Legg inn en kommentar

<< Home