mandag, februar 19, 2007


John Arne Rise nekter å synge karaoke og bankes med golfkølle av lagkamerat Bellamy. Som om ikke dette er nok må han betale 800 000 kroner i bot, mens Bellamy må betale 1,5 million. Liverpool FC skriver det hele på kontoen for ungdommelig dumhet, og nekter alle og enhver å uttale seg.


Hva er dette for noe?

En mann som står i mot karaokepresset bør belønnes, snarere enn straffes.

Nå må folk få øynene opp for de ville tilstandene i golfmiljøet.

3 Comments:

Blogger Elin`s blogg said...

Kunne ikke vært mer enig.. Karaokehelvetet burde avskaffes snarest etter min mening. Og dersom jeg skulle falle for fristelsen en eneste gang (les: la meg tvinge...), så kast meg overbord som for til de sultne haiene på havet!!!

ons. feb. 21, 05:14:00 p.m. 2007  
Blogger Frk. Frekkesen said...

Min gode venninne Turid kjøpte karaokemaskin til mannens 30årsdag, uten at han noensinne hadde ønsket seg en. Maskinjævelen deler ut poengsum til alle som lar seg lokke, etter aldeles uforståelige kriterier. Selv har jeg fått 99 poeng på mitt beste. Når en først er på fest hos noen som eier en slik maskin er det nesten bedre å ta komandoen over mikken enn å være offer for andres jammer.

ons. feb. 21, 06:28:00 p.m. 2007  
Anonymous Lindahl said...

I egenskap av Sveriges svar på Bryan Adams måste jag säga att allt som har med karaoke att göra är positivt utan något som helst undantag.

ons. feb. 21, 07:18:00 p.m. 2007  

Legg inn en kommentar

<< Home