lørdag, februar 10, 2007

Fit for Frekasdagen!


Min bror går til angrep mot Valentinerdagen en blogpost fra denne uka, han mener det er kommerse krefter som står bak og at man ikke trenger en egen dag for å være romantisk. Selv er jeg ikke så sikker, vel å merke er min egen kjæreste verdens snilleste HVER DAG og i tillegg har han invitert meg med ut på hemmelig date på onsdag. Hva 2 millioner andre norske menn angår er jeg mer usikker. Ville mor fått rosekvasten sin og frokost på senga hvilken som helst annen søndag dersom morsdagen ikke fantes? Ville tusenvis av kvinner hvint av glede over å motta en liten diamantoppmerksomhet dersom bryllupsdager ikke skulle feires? Og er egentlig norske menn (med unntak av min egen) romantisk anlagt? Av og til kan butikkeiere og norske kvinner ha overlappende målsettinger, og det er ok.

Jeg ønsker med dett å lansere en alternativ dag- til ære for alle som er frekke i tranten (eller nebblauraer og nebblarser, om du vil)- Frekasdagen, den skal feries på følgende måte:
- alle jattefanter knebles i 24 timer!
- Alle frekaser får hederlig omtale i media og egen ropert!
- sjampis og designersko til alle!

Nb - som et ledd i mine bekjennelser av mer kroppslig karakter: jeg har fått brannkopper. Over alt. De klør som bare satan.

4 Comments:

Anonymous Lindahl said...

Hej! Har inte besökt din blogg på ett tag, men ämnena är lika intressanta som alltid.

Att Valentins namn har använts av kommersiella föreningar för att få extra pengar av våra konsumenter är ju fakta. Det är ju inte romantiker som uppfunnit dagen, utan olika köpmannaföreningar. Precis som med Halloween, som jag vet att det pratats om tidigare i din blogg.

Därmed inte sagt att det är något negativt med att ha denna dag. Alla kommersiella temadagar för speciella personer såsom Alla hjärtans dag, mors dag, fars dag eller till och med självaste julafton ger oss också chans till en nystart. En möjlighet att visa omtanke till personer som vi av olika anledningar inte orkat eller hunnit engagera oss i till vardags, eftersom det moderna samhället ser till att vi har nog med våra egna problem. För mig är därför inte Alla hjärtans dag enbart till för en flickvän/pojkvän/sambo/make/maka utan för alla man älskar. Nära vänner, föräldrar, syskon, barn eller varför inte arbetskamrater...

Ett sätt att säga att man varit dålig på att höra av sig, men att de fortfarande betyder lika mycket som de gjorde sist.

man. feb. 12, 06:33:00 p.m. 2007  
Blogger Rållserau said...

Stakkars! Brannkopper! Bra du har en romantisk kjerest, så kan han slikke brannkoppene dine mens han nynner "Never gonna dance again" i silkeslåbrok. God bedring!

tir. feb. 13, 08:48:00 a.m. 2007  
Blogger Frk. Frekkesen said...

Hei Lindahl!
Så fint at du er tilbake! Og happy valentines til i morgen;)
Rållserau: det hadde vært helt fantastisk med en slik innsats av mister F, med unntak av slikking av brannkopper som unektelig høres litt ekkelt ut... Skal ringe hjem å høre om det med slåbråkk.

tir. feb. 13, 10:45:00 a.m. 2007  
Blogger Frk. Frekkesen said...

Lindahl - er det noe galt med bloggen din? Får ikke til å legge inn kommentar etter ditt siste innlegg.

tir. feb. 13, 05:23:00 p.m. 2007  

Legg inn en kommentar

<< Home