onsdag, desember 13, 2006

Venner


Horst Tappert

Bonnie Tyler

Smokie

Rainmakers

Kikki Danielsson

Lill-Babs

Chris de Burgh

Norgesvenner alle sammen. Men hva betyr det egentlig? Føler vi oss beæret over at c-kjendiser ikler seg Toska-kofte og sier Jai alsker Nårge, de nårske jantene er de most beautyful in the world! Eller kan dette betegnes som TOSKASKAP? Vi vet alle sammen at disse liker Norge fordi vi er de eneste som liker dem. Og egentlig er det ganske merkelig at vi ikke er en mer attraktive når vi tross alt er verdens rikeste, god i sport og med vakker natur. Jeg ser ingen annen forklaring enn at det er personligheten vår som holder andre unna.
Det er ikke bare bare å skaffe seg nye venner. Selv vil jeg gjerne være venninne med Eli Hagen, Mette Marit og Anne Kath Hærland, uten at de noen sinne har vist noe interesse for meg. Så får vi bare finne oss i det - vil vi ha en Norgesvenn får vi ta til takke med en overvektig, brillebefengt pølsetysker selv om vi ville foretrukket en engelsk, supersexy Daniel Craig. Ellers kan vi si - heller viggo venneløs enn venn med vemmaser.

3 Comments:

Blogger Rållserau said...

Ikke snakk stygt om Derrick, jeg så i et blad at han er skikkelig syk. Bare vent til han dør, da kan du angre da.

tor. des. 14, 05:55:00 p.m. 2006  
Anonymous Anonym said...

Må du være utenlandsk for å være norgesvenn?

lør. des. 16, 07:04:00 p.m. 2006  
Blogger Berenike said...

Jag kan inte annat än beklaga att du behövde sätta upp Lill-babs och Kicki Danielsson på den listan *s*. Fast visst, de är väl glada och trevliga damer...i sina bästa år =)

lør. des. 23, 07:54:00 a.m. 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home