tirsdag, august 28, 2007

Gravignål


Jeg har lenge irritert meg over alle bloggene som ligger på avisenes nettsider. Det visst journalister og/ eller c-kjendiser som skriver i disse bloggene, og jeg forstår ærlig talt ikke hva de har på avisnettsidene å gjøre. Hvem bryr seg om journalistenes dagligliv? Ville Sagbladet vurdere å trykke sider av journalistenes dagbøker inni avisen?


Da jeg leste en regional nettavis i dag så jeg til min store overraskelse at en ansatt har en avisblogg som heter Line blågger om bebi. Jeg vet ikke hvilken ende jeg skal begynne i når jeg skal omtale dette. Jeg er målløs. Hva er det som skjer med folk når de blir gravide og/ eller får unger? Hvorfor er det så jækla interessant å utbrodere alle sider ved et svangerskap? Jaaa daa - man blir trøtt. Og må tisse hele tiden. Og får sure oppstøt. Og så da? 90% av den voksne befolkning har barn, og barn har blitt fødet i tusenvis av år. Hvordan kan det ha seg at det hører hjemme i nyhetsbildet?


Og alle disse skuespillerne og musikerne og politikerne som har fått en annen trygghet/ ro/ innhold/ refleksjon/ livsgnist/ modenhet (sett ring rundt det som passer) etter de fikk barn - hvem er det de snakker til når de skal prøve å forklare hvilke fantastiske følelser som har blitt vekket i dem? Det kan da ikke bare være myntet på meg selv og de fjorten andre over tretti som ikke har formert seg?


Jeg er lei av graviditetsgnål. Det er for faen ikke interessant. Og det er bare en myte at det er så jævla vondt å føde.

1 Comments:

Blogger Rållserau said...

Jeg synes ikke barn er interessante før de er minst tre.

fre. aug. 31, 12:30:00 p.m. 2007  

Legg inn en kommentar

<< Home