onsdag, august 09, 2006

DOWN!

Det har blitt hylt etter øppdeits og entertainment mens jeg har vært fra Sandnessjøen i nord til Kristiansand i sør. Etter 4-dagers bryllup der sola aldri går ned og festen aldri tar slutt bars det til det glade sørland med fjortiser. (Heldigvis fjortiser av det greie slaget, de som ikke insisterer på å høre "Jag kjenner en bot" og "Ole Brumm er homoseksuell" i 25 mil, fjortiser som ikke røyker sigar i minibussen eller stikker ut om natten. Fjortiser som ikke forteller alle de andre campinggjestene at de er på ferie med sine to lesbiske mødre, mamma og mor. Men like fullt - fjortiser.) I dag er jeg bare hjemom for å pakke bagen på nytt før 4-dagers surfcamp på Bore, med 4 medbragte fjortiser. Jeg er sliten. Vel er det kjekt å reise med jobben, men jeg misunner folk i det private næringsliv som får lov til å dra litt lengre, og uten fjortiser.

En venninne av en kollega fikk lov til å reise på kurs til New York. Hun var usikker på om hun skulle ta i mot tilbudet, for hun syns det hørtes litt skummelt ut å være alene i storbyen. Det endte likevel med at hun dro. Da hun sto i heisen i 40. etasje på et supert hotell downtown etter å ha sjekket inn på rommet sitt, trakk hun pusten dypt og fortalte seg selv at dette ville gå så bra så. Ingen ville komme til å voldta henne, eller kutte henne opp eller stjele tingene hennes. I 35. etasje går heisdørene opp og inn i heisen kommer to gedigne og en liten afroamerikanere (les: negre). Damen kjenner hun svetter på ryggen, og når den ene av de store negrene ser henne inn i øynene og sier "DOWN" med mørk kraftfull stemme kaster hun seg ned. Hun ligger klistret til heisgulvet helt ned til lobbyen, og i bakgrunnen ruller heismusikken. Panfløyte sikkert (jeg haaater panfløyte!) I det negrene har fortlatt heisen reiser hun seg, børster av seg på jakken og tusler ut i byens gater. To dager seinere skal hun gjøre opp for rommet sitt, men resepsjonisten sier "Oh, it`s already taken care of, but there`s a note for you". På lappen hun får står det "Thanx for making my day! xxx Eddie Murphy" . Edidies livvakt hadde ingen intensjoner om å få henne i bakken, han lurte bare på om hun skulle ned eller opp.

9 Comments:

Blogger paaskeharen said...

Det var helt hysterisk morsomt!
Åhr- den lappen bør rammes inn! Den er et dokument på fordommene til denne personen!

ons. aug. 09, 10:25:00 a.m. 2006  
Blogger Rållserau said...

Hahahahaha!!!! Det er det morsomste jeg har lest pålenge! Er det virkelig sant? Det er jo helt fantastisk!

ons. aug. 09, 11:15:00 a.m. 2006  
Blogger Rållserau said...

Ok da, så er det en vandrehistorie. Kjeeeeedelig!

tor. aug. 10, 09:43:00 a.m. 2006  
Blogger paaskeharen said...

Ja- Buuuuuu!

tor. aug. 10, 10:42:00 a.m. 2006  
Blogger Arnstein said...

ØØØØØØØØØØØØØØYYYYYYHHHH!

tor. aug. 10, 11:12:00 a.m. 2006  
Blogger Rållserau said...

Hehe

tor. aug. 10, 12:48:00 p.m. 2006  
Blogger paaskeharen said...

Jeg syns at det å legge ut slike vandriser er på linje med å sende kjedevitser. Maritøsen.

tor. aug. 10, 04:19:00 p.m. 2006  
Blogger Rållserau said...

Nei, nå er det på tide med updates igjen, Marihøna. Fra avvik til ansvar? Prove it!

søn. aug. 13, 09:31:00 a.m. 2006  
Blogger Frk. Frekkesen said...

Jeg har vel for fanden et liv fylt med surfing og andre aktiviteter og kan ikke sitte og blogge hele tida. Dette er en sann historie fra virkeligheten, hvis dere ikke tror meg skal jeg skaffe nummeret til hun som la seg i heisen!

søn. aug. 13, 03:32:00 p.m. 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home