onsdag, juli 08, 2009

Mer fra høyborgen

Hvor ble det av han som alltid var litt vel nærgående da dere spilte vannpolo i 9. klasse? Eller han som sørget for en ekstra luftepause under matte-eksamen fordi han kom borti brannalarmen med albuen da han gikk forbi? Eller han som fylte melk i de hule stolbena i klasserommet, så de prektige 12årgamle klassevenninnene rynka på nesene sine, og konstaterte at det var BAAAARNSLIG?
Vel, i en periode rota de rundt, stjal mopeder. Røyka litt hasj pulte på seg unger de aldri har møtt. Så traff de snille og morsomme sosialarbeider frekkesen og streita seg opp til et liv uten illegal rus eller annen kriminell aktivitet.

Og så ble de rørleggere, malere, elektrikere, snekkere og kjøkkenmontører. Og siden de skulka den timen som handla om centimeter og desimeter klarer de ikke å borre hull der de skal. Og siden thcen fra hasjen har limt seg fast i fettvevet i hjernene deres klarer de ikke å lage beine vegger. Og fremmedord som "service" gir ingen mening for dem. Det er min skyld. Hadde jeg bare ikke vært så jævla opptatt av å gjøre en god jobb. Hjelpe. Tro på at alle kan få det til, så hadde de sittet i fengsel nå, og alt hadde vært bra. Faen ta altså.

5 Comments:

Blogger Bergljot said...

Plausibel forklaring på både det ene og andre.

ons. jul. 08, 08:56:00 a.m. 2009  
Blogger Bolla said...

Stem på Siv Jensen. Ja til strengere straffer!
Hvorfor skal det være så innmari vanskelig?

ons. jul. 08, 07:15:00 p.m. 2009  
Blogger frk. Figenschou said...

nå synes jeg du skrev det innlegget som oppsummerer navnet på bloggen best.

ons. jul. 08, 08:33:00 p.m. 2009  
Blogger Bergljot said...

jeg har tenkt og tenkt på hva som er alternativet til å hyre inn disse gode hjelperne. Og kommet til at det kanskje er egeninnsats. Øh. Og det vil vi vel ikke ha mer av, vil vi vel (ikke jeg, iallfall).

fre. jul. 10, 09:55:00 a.m. 2009  
Blogger Icequeen at old age said...

Hadde du bodd i storbyen hadde sørrvissen vært en helt annen. Selvsagt med litt innlagt sprøytepause osv. Men dog.

ons. jul. 15, 09:07:00 a.m. 2009  

Legg inn en kommentar

<< Home